Hvordan bli medlem

Slik blir du medlem

Det er ikke mulig å være medlem av Kiwanis Interantional direkte så du må eventuelt melde deg inn i en lokal Kiwanisklubb.

Det er mange fordeler ved å være medlem av en klubb – et fellesskap med likesinnede, kameratskap og godt miljø, et godt sosialt nettverk og anledning til å hjelpe de som trenger støtte; i ditt lokalsamfunn og rundt omkring i verden.

Slik blir du medlem i Kiwanis Club Drøbak.
Alle voksne personer (menn og kvinner) kan bli medlem i klubben vår i Drøbak. Ta kontakt via vår epost drobak@kiwanis.no eller kontakt en som allerede er medlem.  Du blir så invitert til å delta på ett eller flere møter for å bli bedre kjent med hva vi gjør, og hvordan vi har det. Samtidig blir klubben kjent med deg.
Dersom du finner det interessant å bli medlem blir du bedt om å godta vår Klubblov og Etiske retningslinjer.

Kort om opptaket.
Opptaket foregår ved en enkel, men stilig og minneverdig seremoni, helt uten mystiske ritualer eller prøvelser. På den måten blir din inntreden i klubben markert på en verdig måte. Siden vil du bli orientert om Kiwanis og om aktiviteter, prosjekter og virksomheten i klubben i  nødvendig utstrekning.

Vi ser frem til å møte deg!

Klubbkontakt:

• Klubbens sekretær, Sven Ivar Fure, kan kontaktes på telefon 9160 2442