Bruktsalg

070602_14

Bruktmarked ved Torget i Drøbak 4. og 5. mai 2019 – Klikk nedenfor for mer info.

Markedsdag Kiwanis 2019

I en bunker ved Veisvingbatteriet i Drøbak har vi salg av brukte gjenstander fra april til november (temperaturen bestemmer).

Her kan man gjøre gode kupp også på antikviteter.

Inntekten går primært til vårt arbeid for barn og unge som trenger en håndsrekning.

Se bilder med noen eksempler på meny «Bilder bruktsalg»

Kiwanis Drøbak sin faste bruktbutikk/loppemarked er åpent lørdager fra og med 27. april til og med 29.6. 2019.

OBS: lørdag 4. og søndag 5. mai er det i stedet bruktmarked/loppemarked ved torget i Drøbak. Se egen melding. Pinseaften lørdag 8. juni er det ikke salgsdag.

Deretter annenhver lørdag (like ukenr) fra og med 13.7. til 19.10. eller til vinterkulden stopper oss en gang i november. Åpningstid fra kl 11 til 15.
Ved Veisvingbatteriet ovenfor Seiersten. Bilvei – som til Drøbak Hundehotell.

Se også Facebook: Kiwanis Club Drøbaks Bruktbutikk

Se kart og veiledning som viser adkomst til:  Veisvingbatteriet

Levering/henting av ting man ønsker å gi til klubben for videresalg,

kan avtales ved å ringe vår «veisvingkomite» på 4147 6669.